Піар-директор Джамали запевняє, що вона виступає на Євробаченні безкоштовно

Піар-директор Джамали запевняє, що вона виступає на Євробаченні безкоштовно

Укрінформ
Співачка Джамала виступає на Євробаченні безкоштовно.

Про це заявив у ефірі "Радіо Свобода" піар-директор співачки Денис Козловський.

"У мережі ProZorro чомусь немає жодної статті витрат, які стосуються постановки і виробництва трьох номерів Джамали. Тобто ні запису симфонічного оркестру, ні виробництва графіки, ні танцівників, ні виготовлення костюмів. Це і є стаття витрат, яка записана як гонорар Джамали", – зазначив він.

Як пояснив Козловський, люди, які працюють у цій сфері, не є юрособами. "Оркестру, який записували, взагалі формально не існує – збірна "солянка" з найкращих музикантів, які неофіційно оформлені. Не існує ніякої юрособи, яку можна було б у систему ProZorro завести і написати, що це ось такий оркестр, а це – його гонорар. Насправді, якщо ви поглянете на цей бюджет, побачите, що гонорару Джамали там немає взагалі. Джамала виступає на Євробаченні безкоштовно. А цей мільйон гривень – бюджет трьох номерів", – додав він.

Раніше повідомлялося, що за даними порталу держзакупівель ProZorro, переможець минулорічного Євробачення українська співачка Джамала отримає за виступ під час цьогорічного конкурсу 985,5 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-