У місцях проведення Євробачення щодня напоготові 126 рятувальників

У місцях проведення Євробачення щодня напоготові 126 рятувальників

Укрінформ
Більш як півтисячі рятувальників та понад 120 одиниць техніки щодня гарантують безпеку Києві, з них 126 осіб забезпечують посилений нагляд на об'єктах проведення Євробачення.

Про це повідомляє ДСНС.

"Щоденно у Києві на бойовому чергуванні знаходиться близько 400 рятувальників та понад 100 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. Крім того щодня, у період підготовки та проведення пісенного конкурсу, 126 рятувальників та 18 одиниць техніки ДСНС забезпечують посилений моніторинг стану пожежної та техногенної безпеки на об’єктах проведення «Євробачення», у готелях та інших місцях тимчасового проживання учасників та гостей пісенного конкурсу, на об’єктах транспортної інфраструктури м. Києва та Київської області", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що по 16 травня сили і засоби Київського гарнізону ДСНС України переведено на посилений варіант несення служби.

Організована робота піших патрулів, які проводять обходи об’єктів проведення Євробачення, звертаючи увагу, зокрема, на шляхи евакуації, аби вони не були захаращеними.

На час проведення Євробачення на допомогу столичним рятувальникам до Києва направлено рятувальників із Житомирського, Сумського, Вінницького, Черкаського, Чернігівського, Полтавського, Львівського та Тернопільського гарнізонів ДСНС України, Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС України, ДП «Мобільний рятувальний центр ДСНС України», Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Ромни), інформують в ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-