Стало відомо, коли на Євробаченні виступлять Джамала й Руслана

Стало відомо, коли на Євробаченні виступлять Джамала й Руслана

Укрінформ
В інтервал-актах пісенного конкурсу Євробачення-2017 глядачі побачать виступи Джамали, Руслани, MONATIK, гурту ONUKA та побачать хореографічні постановки під мікс найвідоміших переможних хітів Євробачення.

ро це повідомляється на сайті Eurovision.ua.

"За традицією перше шоу має відкривати минулорічний переможець, але цього року організатори дещо змінили програму: спочатку своїм виступом вразить найперспективніший мультиартист MONATIK з англомовною версією треку "Кружит", - йдеться у повідомленні.

Далі  публіку своїм співом захоплюватиме тріумфаторка минулорічного Євробачення – співачка Джамала із симфонічною версією пісні "1944", яка була спеціально створена для шоу Євробачення в Україні. Співачка також виконає композицію "Заманили", яка була написала у співпраці з етно-хаус-колективом "ДахаБраха" та перемогла на музичній премії YUNA-2017 у номінації "Кращий дует".

На другому півфіналі глядачі також побачать хореографічні постановки під мікс найвідомішіх переможних хітів Євробачення, а саме: "Euphoria" переможниці Євробачення-2012 Loreen, "My number one" переможниці пісенного конкурсу 2005 року Helena Paparizou, "Fairytale", якою у 2009 році Європу підкорив Олександр Рибак,   та "Rise like a Phoenix" – пісню, яка стала переможною для Conchita Wurst у 2014 році.

"Гранд-фінал 13 травня пісенного конкурсу теж здивує глядачів: розпочнеться шоу із світової прем’єри переможниці Євробачення-2004 Руслани з піснeю "It’s Magical". Вже  відомо, що новий сингл записано англійською та українською мовами. Українська версія композиції має назву "Я Люблю". Однак обидві версії об’єднує ще й загадкова екзотична мова", - повідомляють організатори конкурсу.

Також глядачі побачать надзвичайний виступ електронного музичного гурту ONUKA, особливістю якого є використання українських народних мотивів та інструментів. Для фінального шоу Євробачення-2017 музиканти підготували спеціальний номер у тандемі з оркестром НАОНІ, де все буде новим і незвичним: аранжування, технічні рішення та костюми.  

Крім того, на гранд фіналі будь-якого Євробачення обов’язково виступає минулорічний переможець. Цього вечора українська співачка Джамала представить глядачам прем’єрну композицію "I Believe in U", до якої вона планує залучити артистів зі своєї команди талант-шоу "Голос Країни" – Анну Куксу, Наіле Ібрагімову та Кемі Оке.

Як повідомлялося, міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 проходитиме в Україні у Міжнародному виставковому центрі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-