Євробачення: організатори порадили глядачам ще коротший маршрут до МВЦ

Євробачення: організатори порадили глядачам ще коротший маршрут до МВЦ

Укрінформ
Для того, щоб потрапити на півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2017 організатори конкурсу рекомендують глядачам обрати пішохідний шлях до МВЦ від станції метро Гідропарк, який є значно коротшим і зручнішим.

Про це повідомляється на сайті Eurovision.ua

Щоб дістатися до місця проведення Євробаченя-2017 – Міжнародного виставкового центру – у дні проведення шоу організатори пропонують кілька варіантів пішохідного руху:

- від станції метро Гідропарк, пройшовши Русанівський міст (міст Метро) до Броварського проспекту, звернувши за мостом наліво.

- від станції метро Лівобережна (можна скористатися обома виходами), проходячи під мостом метро, направляючись до Микільсько-Слобідської вулиці.

"Рекомендуємо обрати шлях від станції метро Гідропарк, який є значно коротшим і зручнішим", - зазначають організатори.

Для тих, хто планує приїхати на шоу Євробачення автомобілем, повідомляється, що заїзд на вулицю Микільсько-Слобідську буде перекрито, а парковка біля магазину Novus працюватиме лише для гостей, які придбали квиток до VIP-зони. Для відвідувачів з інвалідністю будуть відведені окремі паркомісця неподалік від входу в арену.

Приходити на шоу організатори радять за 2,5 години. Вхід в залу зачинятиметься за 30 хвилин до початку шоу.

Як і зазначено на квитках, усі вечірні шоу стартують о 22:00, а денні о 16:00 або 14:00. Саме о цій порі розпочнеться телевізійний запис або прямий ефір. І всі глядачі вже мають зайняти свої місця в глядацькій залі, щоб старт конкурсу пройшов без будь-яких перешкод. Тому організатори радять приходити приблизно за 2,5 години до початку шоу. Адже за півгодини до початку прямого ефіру вхід до глядацької зали вже буде закритим.

"Звертаємо вашу увагу на те, що в МВЦ під час тижнів Євробачення діють посилені заходи безпеки, які передбачають проходження кожного відвідувача через металошукачі. Перевірка квитків також займе певний час", - наголошують організатори.

Квиток на шоу можна купити в МВЦ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-