За кілька годин почнеться перший півфінал Євробачення

За кілька годин почнеться перший півфінал Євробачення

Укрінформ
У вівторок, 9 травня о 22:00 відбудеться перший півфінал Євробачення-2017. Це перший конкурсний день пісенного конкурсу і перше шоу, яке транслюватиметься  у  прямому ефірі.

Про це повідомляє сайт Eurovision.ua

"Під час сьогоднішнього шоу виступатимуть представники таких 18 країн: Чорногорії, Фінляндії, Грузії, Португалії, Бельгії, Швеції, Албанії, Азербайджану, Австралії, Кіпру, Словенії, Вірменії, Молдови, Чеської Республіки, Латвії, Ісландії, Греції та Польщі", - йдеться у повідомленні.

Відкриє перший півфінал Євробачення-2017 відомий український співак MONATIK. Хедлайнером шоу стане співачка, завдяки якій Євробачення цього року проходить в Україні. Джамала виконає переможну пісню "1944" в новому аранжуванні та композицію "Заманили".

Наприкінці першого півфіналу ведучі Євробачення Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тімур Мірошниченко оголосять результати глядацького голосування в сумі з оцінками від національних журі країн-учасниць, і стануть відомі імена 10 конкурсантів, які проходять до фіналу Євробачення.

До голосування в першому півфіналі Євробачення-2017, окрім 18 країн, представники яких виступатимуть, також долучаться і три країни "Великої п’ятірки" – Велика Британія, Італія та Іспанія, чиї представники автоматично проходять до фіналу.

Організатори нагадують, що подивитися шоу у прямому ефірі можна на сайті Eurovision.ua, сайті телеканалу UA:Перший, Eurovision.tv, а також на екранах офіційної фан-зони на Хрещатику – Eurovision Village та у EuroClub.

Квитки на півфінал конкурсу ще є в наявності на сайті офіційного квиткового оператора цьогорічного конкурсу Concert.ua, також придбати їх все можна в касах безпосередньо на місці проведення Євробачення – в Міжнародному виставковому центрі.

Фото: Thomas Hanses

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-