Євробачення офіційно відкрилося

Євробачення офіційно відкрилося

Укрінформ
У Києві в неділю ввечері відбулася офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу “Євробачення-2017”.

Захід проходив у КВЦ "Парковий", де нині розташувалася одна з трьох офіційних локацій конкурсу - Євроклуб, повідомляє кореспондент Укрінформу.

На початку заходу гостей привітали перша леді України Марина Порошенко, Київський міський голова Віталій Кличко та супервайзер пісенного конкурсу “Євробачення” Йон Ола Санд.

Також на відкритті мали виступити переможниці "Євробачення-2016" Джамала, Олег Скрипка, гурт "Друга ріка" та переможниця "Євробачення-2004" Руслана у супроводі Національного оркестру народних інструментів України, проте журналісти на цю частину не потрапили.

Після офіційної церемонії святкування продовжиться вечіркою за участю цьогорічних конкурсантів Євробачення з чотирьох країн: Робіна Бенгтсона зі Швеції, Ісаї з Австралії, Натана Трента з Австрії та Ліндіти Халімі з Албанії.

Раніше конкурсанти зі своїми делегаціями пройшли червоною доріжкою, яка розпочиналася на площі Конституції перед Маріїнським палацом і була рекордно довгою – 265 метрів, та випустили у небо повітряні кулі з прапорами свої країн.

Як відомо, півфінали Євробачення-2017 відбудуться у Міжнародному виставковому центрі 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-