У Києві стартувала церемонія “Червоної доріжки” Євробачення-2017

У Києві стартувала церемонія “Червоної доріжки” Євробачення-2017

Онлайн
Укрінформ
У Києві розпочалася урочиста хода червоною доріжкою делегацій 42 країн-учасниць пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, традиційна на Євробаченні червона доріжка стартує на площі Конституції перед Маріїнським палацом. Цього року вона є рекордно довгою – 265 метрів.

“Червону доріжку поділено на кілька "станцій", кожна з яких має своє завдання і драматургію”, – розповідав раніше режисер-постановник церемонії відкриття Сергій Проскурня.

Доріжка поділена на спеціальні зони, де учасники можуть зупинитися та поспілкуватися з журналістами або зробити фото з фанами пісенного конкурсу. Праворуч від доріжки буде організовано робочу зону для медіа, а ліворуч – зону для гостей та фанатів, які прийшли познайомитися з учасниками.

Країни виходять на доріжку за абеткою, тож вже через 30 хвилин на доріжці будуть присутні 10-12 країн. Цьогорічний брендвол червоної доріжки складає 56 метрів завдовжки.

Біля будинку Верховної Ради конкурсантів зустрічають національний коментатор Євробачення-2017, журналістка Тетяна Терехова та легкоатлет, журналіст і теле- та радіоведучий Слава Варда.

Напроти Маріїнського палацу учасників Євробачення вітають троє ведучих - український співак, телеведучий, шоумен та продюсер Андрій Кіше, українська модель нігерійського походження Емі Грейс, а також модель і співачка Нейба Траоре. Тут заплановані зустрічі гостей із журналістами.

На останньому етапі червоної доріжки - поблизу оглядового майданчика - відбудеться зустріч співаків із міжнародною фан-групою, а фанів акредитовано аж 600. Це — гості з різних країн, що подорожують світом за Євробаченням. Ведучими тут є актриса, радіоведуча Анна Буткевич та шоумен, телеведучий, актор Андрій Джеджула.

Дефіле представників країн-учасниць пісенного конкурсу відбувається під ритмічну музику діджея з мотивами національних музичних творів країн делегацій.

Після церемонії "Червоної доріжки" делегації вирушать до Конгресно-виставкового центру (КВЦ) "Парковий", де нині розмістилася одна з трьох офіційних локацій конкурсу — Євроклуб. Саме там почнеться сама церемонія відкриття Євробачення-2017 із символічного підйому прапорів країн-учасниць на повітряних кулях.

"Ми сподіваємося, ці кулі з прапорами розлетяться далеко, і той, хто їх після приземлення підніме, символічно приєднається до Євробачення", – розповідав Сергій Проскурня.

Режисер та ведучі запевнили, що і червона доріжка, й офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу будуть яскравими. Їх мова - англійська, а для українських телеглядачів переклад здійснюватиме відомий український радіо- і телеведучий, конферансьє, генеральний продюсер національної музичної премії YUNA Павло Шилько, відомий як DJ Паша.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-