O.Torvald подарував білизну італійській журналістці

O.Torvald подарував білизну італійській журналістці

Укрінформ
Учасник Євробачення-2017 від України O.Torvald подарував італійській журналістці білизну із написом назви гурту.

Про це повідомляє сайт Eurovision.ua

Зазначається, що такий подарунок представниця італійського ЗМІ отримала після того, як перепросила за свого колегу, який раніше зазначав, що "Україна програла Крим – програє й Євробачення".

Під час прес-конференції італійська журналістка заявила, що не чула інформації щодо скандалу на італійському телебаченні.

Почувши це, італійська журналістка пообіцяла учасникам гурту O.Torvald, що інформацію обов’язково перевірять, але перепросила за колегу зі своєї країни і заявила, що італійці поважають і люблять українців.

"Я обіцяю, що ми перевіримо цю інформацію і перепрошую за такий інцидент. Насправді ми дуже дружелюбно налаштовані щодо участі у конкурсі!" - запевнила вона.

Фронтмен гурту Женя Галич не втримався і зійшов зі сцени, щоб обійняти журналістку, та вручив їй презент від бенду – білизну із написом назви гурту.

Як повідомлялося, журналіст із Італії під час прямого ефіру заявив: "Так, Україна цього року приймає Євробачення, але наш Габбані потужніший за радянську ракету! Україна програла Крим – програє й Євробачення".

В свою чергу O.Torvald заявив що якщо італійці впевнені, що зможуть забрати в України Євробачення, то про це має говорити делегація, а не ведучий:"В українців достатньо мудрості, щоб не звертати на таке увагу. Проте на будь-яку агресію ми будемо відповідати радикально".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-