Вогонь і сльози єдинорога: як проходять репетиції учасників Євробачення

Вогонь і сльози єдинорога: як проходять репетиції учасників Євробачення

Укрінформ
Ми вирішили підглянути, як проходять репетиції конкурсантів першого півфіналу. 

До початку пісенного конкурсу «Євробачення-2017» залишається все менше часу, атмосфера стає більш гарячою, а виступи – все більш видовищними. Починаємо знайомитися з учасниками першого півфіналу.

Hovig Song – Gravity (Кіпр)

Представник Кіпру брав участь у проекті «Х-фактор Греція» у 2009 році, а також у 2010 та 2015 роках зміг пройти до фіналу національного відбору на Євробачення. Однак тільки цього року удача усміхнулася співакові.

Ховіг вважає свою пісню сучасною та злегка з хитринкою. «Вона свіжа, спокійна та спонукає до роздумів», – каже співак.

Svala – Paper (Ісландія)

Будучи донькою легендарної поп-зірки Бо Халдорссона, Свала почала співати у сім років. Перший сингл дівчини «The Real Me» потрапив до топ-30 хітів музичних рейтингів США в 2001 році. Окрім того, у 2007 році Свала випустила власну лінію дизайнерського одягу для марки H&M.

А ще у Свали є неординарний ритуал перед виходом на сцену – дівчина "купається в сльозах єдинорога та стріляє в сніг у вогні".

Sunstroke Project – Hey Mamma (Молдова)

Гурт Sunstroke Project разом із Олею Тірою уже представляв свою країну на Євробаченні-2010. Саме після цього конкурсу саксофоніст гурту Сергій Степанов став відомим в усьому світі як Epic Sax Guy.

Sunstroke Project – це перший у світі проект, який поєднує класичну скрипку, джазовий саксофон і вокал. А ще конкурсний виступ хлопців виглядає як невелике весілля на сцені.

Demy – This is Love (Греція)

Демі експериментує у кожній зі своїх пісень, а на її музику впливають найрізноманітніші музичні напрямки – джаз, соул, рок-н-рол і r’n’b. Почавши свою офіційну музичну кар’єру у 2011 році, Демі отримала національне і міжнародне визнання.

Найцікавішим аспектом свого виступу співачка вважає потужну, яскраву й сповнену емоцій музику.

Blance – City lights (Бельгія)

Під сценічним ім’ям Бланш виступає співачка Еллі Делваух. Разом із співаком П’єром Дамуліном і продюсером Тімом Бреном вони створили авантюрний поп-трек «City lights».

Сама пісня, за словами Бланш, створювалася не для формату Євробачення. П’єр Дамулін написав «City lights» після одного дня спільної роботи зі співачкою, настільки меланхолійний голос Бланш вразив чоловіка.

Robin Bengtsson – I Can’t Go On (Швеція)

У 2008 році співак і автор пісень Робін Бенгтссон вразив суддів шоу Swedish Idol своїм душевним та зрілим голосом. На фестивалі Melodifestivalen 2016 чоловік отримав нагороду Constellation Prize, а у 2017 році став переможцем цього конкурсу.

Робін зізнається, що дивиться Євробачення ще з дитинства, і завжди мріяв взяти участь у конкурсі. Вітаємо Робіна зі здійсненням мрії!

Isaiah – Don’t Come Easy (Австралія)

У свої 17 років Ісая вже переміг в «The X-Factor of Australia», випустив дебютний сингл «It’s Gotta Be You», а також завоював серця мільйонів фанатів і потрапив на Євробачення.

Цікаво, що Ісая є першим представником корінних австралійців на конкурсі. Більше того, саме з візиту до української столиці почалося знайомство Ісаї з Європою, адже він ніколи не був тут раніше.

Dihaj – Skeletons (Азербайджан)

Діана Хаджієва у 2014 році створила гурт «Dihaj», який прозвали «експериментальними вбивцями поп-музики». Співачка брала участь у багатьох фестивалях, а у 2015 році здобула кавказького фенікса «Caucasian Music Awards Phoenix» у номінації «Відкриття року».

Діана хоче показати європейському глядачеві, що всі ми різні і цілком нормально бути іншим, не таким як усі.

Martina Barta – My Turn (Чехія)

Мартіна Барта підкорила джазову сцену, знайшовши золоту середину між класикою та інноваціями. Молода виконавиця постійно виступає на джазових фестивалях.

У співачки є природний камінь, який допомагає їй побороти страх сцени. Оскільки камінь має лежати в найближчому до серця місці, то під час виступу Мартіна планує покласти його до свого бюстгальтеру.

Tamara Gachechiladze – Keep The Faith (Грузія)

Грузинська співачка Тамара Гачечиладзе була членом гурту Stephane і 3G, який представляв Грузію на Євробаченні-2009. Окрім того, вона була солісткою концертного оркестру Тбілісі, а ще брала участь у Всесвітніх Молодіжних Дельфійських Іграх.

Найважливішим аспектом свого виступу Тамара називає зміст, закладений в пісню. Вона прагне розповісти всьому світу, що потрібно вірити в себе і ніколи не здаватися попри всі життєві негаразди.

Фото Володимира Тарасова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-