Учасники Євробачення проводять перші прес-конференції і зустрічі з фанами

Учасники Євробачення проводять перші прес-конференції і зустрічі з фанами

Відео
Укрінформ
На головній сцені конкурсу, де напередодні розпочалися перші репетиції учасників, проводяться перші зустрічі артистів з пресою та фанами у форматі "Mett & Greet".

Про це повідомляє прес-центр Євробачення-2017.

Одразу після першої репетиції на сцені цьогорічного пісенного конкурсу з пресою та фанами зустрівся представник Швеції Робін Бенгтссон (Robin Bengtsson).

Він розповів, що поки не встиг побачити місто. Але вже дорогою до готелю зазначив для себе, що Київ дуже гарний. Тепер артист не дочекається часу, коли зможе прогулятися містом.

Розповідаючи про першу репетицію, Робін відмітив: "Все було інакше, аніж у Швеції, адже сцена нова і все по-новому. Але, як на мене, перша репетиція була досить вдалою".

На запитання про те, чи куштував він український борщ чи вареники, артист відповів: "Я поки не знаю, що це, але обов’язково спробую українські страви".

Робін також розповів, пісні яких учасників Євробачення-2017 йому подобаються. Своїми фаворитами він назвав Данію, Бельгію, Францію та Португалію.

Після своєї першої репетиції до журналістів вийшла і представниця Грузії  Тамара Гачечиладзе.

Дівчина  розповіла, що їй дуже подобається Україна. Вона вже не вперше штурмує пісенний конкурс Євробачення. У 2008 році співачка брала участь у національному відборі, але їй не вдалося перемогти. Наступного року вона знову спробувала свої сили у складі гурту Stephane і 3G та збиралася  представляти Грузію на Євробаченні у Москві, але їх пісня "We Don’t Wanna Put In" була дискваліфікована за політичними мотивами.

Вдача посміхнулася Тамарі цього року. На питання, чому вона вирішила співати англійською мовою, конкурсантка відповіла: "Грузинська мова безперечно дуже гарна, але англійська – це мова сучасного світу, співаючи нею, можна донести меседж пісні до більшої аудиторії".

На запитання про цьогорічну пісню, чи є там теж політичний підтекст, конкурсантка відповіла, що у пісні "Keep The Faith" немає ніякої політики. "Ця пісня про те, що незважаючи на складні обставини в житті, люди повинні залишатися собою і ніколи не здаватися".

Тамара знає та поважає українських артистів: "Я знаю, що в Україні багато талановитих артистів, співуча нація. Мені подобається Джамала".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-