ІноЗМІ мають везти з України позитивні емоції - гендиректор Укрінформу

ІноЗМІ мають везти з України позитивні емоції - гендиректор Укрінформу

Відео
Укрінформ
В рамках пісенного конкурсу Євробачення в ArtHub Укрінформу з 1 по 14 травня буде проведено ряд заходів, які покажуть справжні традиції, історичні та культурні надбання нашої країни.

Про це під час відкриття виставки «WOW, Ukraine!» в ArtHub Укрінформу сказав генеральний директор агентства Олександр Харченко.

«Ми маємо можливість допомогти іноземним журналістам побачити яскраву, демократичну Україну, як країну з багатими традиціями», - сказав Харченко.

Він зазначив, що в рамках пісенного конкурсу Євробачення до України прибуде близько 1,5 тисячі іноземних журналістів, серед яких будуть і політичні журналісти.

«Дуже хочеться вірити, що вони на власні очі побачивши те, що відбувається в Україні, зможуть донести правду про нашу державу, про ту війну, яка ведеться проти нас, про те, що насправді відбувається сьогодні в Києві та Україні», - зауважив Харченко.

Він підкреслив, що з 1 по 14 травня  в ArtHub Укрінформу будуть проводитись заходи з презентації та популяризації українських етнічних, історичних і культурних надбань.

 «Ми сподіваємось, що наші колеги повезуть звідси найпозитивніші емоції та спогади, і донесуть їх до свої читачів та слухачів в Європі і, напевно, що в світі, - наголосив  генеральний директор Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-