Стець: ArtHub Укрінформу – одна з локацій для іноЗМІ під час Євробачення

Стець: ArtHub Укрінформу – одна з локацій для іноЗМІ під час Євробачення

Інфографіка
Укрінформ
Впродовж 1-14 травня "Укрінформ" стає майданчиком для роботи та спілкування іноземних журналістів, що приїхали на "Євробачення".

Як повідомляє прес-служба МІП, у цей період, із метою просування іміджу України у світі, Міністерство інформаційної політики України й УНІА «Укрінформ» планують проведення заходів із презентації та популяризації українських етнічних, історичних і культурних надбань за участі волонтерів та громадськості.

Як зазначив міністр інформаційної політики України Юрій Стець, "мені дуже приємно, що цей проект реалізується за допомогою Студентської ради при МІП. Це конкретний приклад досягнення результату, коли об’єднується орган влади (МІП), журналісти (ІА “Укрінформ”), громадськість (зокрема, ІМВ КНУ імені Т.Г. Шевченка)".

Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ" стало Національним інформаційним партнером Пісенного конкурсу "Євробачення-2017". З 1 по 14 травня ArtHub Укрінформу буде однією з локацій, які будуть задіяні під час проведення пісенного конкурсу, що виступить майданчиком для роботи та спілкування представників іноземних ЗМІ.

На гостей ArtHub чекають творчі зустрічі з музикантами, дизайнерами та фотографами; знайомство з  культурою, побутом, традиціями різних регіонів України, зокрема, Криму та Закарпаття; ми покажемо традиційний одяг та прикраси кримських татар, старовинну вишивку Карпат, пригостимо гостей традиційними кримськими стравами і покажемо кавову церемонію, розповімо про традиції закарпатського виноробства та сироваріння. У нас ви зможете навчитися готувати традиційну українську страву - ліпити вареники, та навчитися азам української вишивки, що підкорила усі світові модні бренди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-