Україна створила ідеальні умови для конкурсантів Євробачення - Руслана

Україна створила ідеальні умови для конкурсантів Євробачення - Руслана

Укрінформ
Українська співачка, переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко на власні очі побачила підготовку до цьогорічного міжнародного пісенного конкурсу у Києві і заявила про ідеальні умови для конкурсантів.

Про це вона написала у Facebook.

"Технічний рівень цьогорічного "Євробачення" в Україні – це однозначно рівень 2017 року. Це нове слово у виробництві шоу такого рівня. Зал виглядає надзвичайно комфортно і затишно – по відношенню до сцени і глядачів простір організований ідеально. Триває монтаж трибун. Сцена по відношенню до трибун працює на три сторони (загалом буде дві сцени – сцена А для артистів і сцена B, на якій працюватимуть ведучі). Як переможниця Євробачення-2004 і співачка, яка бачила багато продакшенів високого рівня, хочу звернутися до всіх цьогорічних учасників: Україна спільно з європейськими компаніями створила вам ідеальні умови для виступу", - наголосила співачка.

За її словами, вражає надзвичайний рівень професіоналізму тих, хто задіяний у підготовці до "Євробачення-2017".

"Побачивши весь процес підготовки зсередини, я вже без найменших сумнівів з абсолютною впевненістю можу сказати: Welcome to Ukraine Again", - підсумувала Руслана.

Як повідомлялося, в "Євробаченні-2017" візьмуть участь 42 країни. Цю кількість за всю історію конкурсу вдалося перевищити лише двічі – у 2008 та 2011 роках.

На сьогодні продано близько 30 тисяч квитків, близько 19 тисяч заброньовано для делегацій країн-учасниць конкурсу і ще близько 21 тисячі квитків або наявні у продажу, або невдовзі з’являться.

Церемонія відкриття 62 пісенного конкурсу Євробачення відбудеться 7 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-