#Euroclub: центр

#Euroclub: центр "Парковий" для закритих вечірок Євробачення вмістить 3500 гостей

Фото
Укрінформ
Конгресно-виставковий центр "Парковий" під час тижнів Євробачення у Києві перетвориться на Євроклуб (#Euroclub) – одну із офіційних локацій пісенного конкурсу.

Там проводитимуться закриті вечірки для членів делегацій країн-учасниць, зокрема після генеральних репетицій і виступів конкурсантів, а учасники та шанувальники наймасштабнішої музичної події Європи зможуть поспілкуватися в неформальній обстановці, повідомляє UA:Перший.

"Локація працюватиме з 1 по 14 травня: перший тиждень – на одному поверсі, а із 7 травня, після церемонії відкриття, – на двох поверхах, і вміщатиме близько трьох з половиною тисяч відвідувачів. Окрім представників делегацій країн-учасниць Євробачення-2017 потрапити в Євроклуб зможуть акредитовані фани та представники преси", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на першому поверсі Євроклубу під час тижнів Євробачення можна буде придбати сувенірну продукцію з логотипом пісенного конкурсу. Там же розташується і Euro Fan Cafe, де на екранах транслюватимуться шоу, проходитимуть фан-зустрічі з артистами, делегаціями, автограф-сесії, проводитимуться конкурси та різноманітні лекції для фанів. Кафе зможе прийняти близько 120-180 відвідувачів і працюватиме щодня з 11:00 до 19:00. Вхід буде вільним для всіх.

На третьому поверсі КВЦ "Парковий" розташується прес-рум, де зможе працювати акредитована преса. Також у всіх відвідувачів Євроклубу буде доступ до спеціальної ігрової зони.

КВЦ "Парковий" має приміщення загальною площею 7 тисяч квадратних метрів, великий концертний зал зі спеціальним обладнанням, гримерні кімнати, лаунж-терасу, лаунж-кафе, а також ресторан з двома залами. Усі майданчики комплексу оснащенні обладнанням преміум-класу, працює дата-центр, що забезпечить пряму трансляцію півфіналів та фіналу Євробачення-2017 на екранах у залах Євроклубу.

Як повідомлялося, півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр. Церемонія відкриття пісенного конкурсу (#OpeningCeremony) відбудеться 7 травня в Конгресно-виставковому центрі "Парковий", Червона доріжка (#RedCarpet) – того ж дня біля Маріїнського палацу. Євроклуб (#Euroclub) діятиме в Парковому з 1 по 14 травня. Містечко Євробачення (#EurovisionVillage) працюватиме з 4 по 14 травня і розташується на Хрещатику – від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-