Під час Євробачення на Хрещатику обмежать рух транспорту

Під час Євробачення на Хрещатику обмежать рух транспорту

Укрінформ
З урахуванням масштабності конкурсу Євробачення - 2017 в Києві буде обмежено рух транспорту в районі розташування Євромістечка на Хрещатику із 26 квітня до 18 травня. 

Також із 1 до 14 травня відбуватиметься перекриття вулиць поблизу приміщення Міжнародного Виставкового Центру, біля станції метро "Лівобережна",заявив у четвер на брифінгу керівник штабу координації заходів безпеки під час підготовки і проведення Євробачення-2017 в Україні Богдан Лизогуб, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З  урахуванням масштабності конкурсу Євробачення у Києві буде відбуватися певне обмеження руху в центральній частині міста Києва і навколо локацій. Зокрема, з 26 квітня по 18 травня будуть діяти обмеження руху транспорту в районі розташування Євромістечка на вулиці Хрещатик, - ця вулиця  буде перекрита на проміжок функціонування Євромістечка. Також з 1 по 14 травня будуть перекриватися вулиці поблизу нашої основної арени, тобто біля приміщення МВЦ біля станції метро Лівобережна», - сказав Лизогуб.

Також він поінформував, що в день проведення «червоної доріжки»  буде перекрито рух вулиць, прилеглих до Маріїнського парку.

«Це перекриття буде починатися від Європейської площі і далі буде йти перекриття вулиці Грушевського, і звичайно будуть перекриватися  прилеглі до парку вулиці. Але хочу сказати, що це буде відбуватися лише на час, який необхідний для проведення цього заходу», - наголосив Лизогуб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-