Головна сцена Євробачення буде готова до 20 квітня

Головна сцена Євробачення буде готова до 20 квітня

Укрінформ
На головній арені "Євробачення-2017" у Міжнародному виставковому центрі, йде до фіналу робота над сценою і трибунами глядацької зали, і вже за 9 днів - до 20 квітня, коли тут відбудуться репетиції з дублерами - все буде готово.

Про це заявив у вівторок під час брифінгу директор з виробництва шоу Ола Мельциг, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми тут дуже заклопотано працюємо, фіналізуючи роботу над сценою. Ми будуємо цього року вже немалу сцену: 70 м завширшки, 14 м заввишки і 28 м в глибину. Всі світлові прибори вже встановлені і більшість із них введено в експлуатацію. Також ми додаємо деякі елементи до сцени, зараз працюємо над ними. Відеоелементи також усі встановлені. Ми також збираємося встановлювати піротехніку навколо сцени. Починаючи від завтра, починаємо програмування усього світла та відео, які будуть застосовуватися під час шоу", - сказав Мельциг. 

За його словами, паралельно завершується встановлення трибун і ведеться підготовка першого павільйону МВЦ, де також відбуватиметься шоу, і останньою чергою готується ретрансляційний вузол.

"Попереду у нас 9 напружених днів до того, як почнуться репетиції із статистами. Тому робота ведеться дуже напружена і насичена, але це весело. І вже через 9 днів все тут буде суперкласно і повністю готово", - підкреслив директор з виробництва "Євробачення-2017". 

Він також відзначив високий рівень українських фахівців, чий досвід, за його словами, чудово поєднується з міжнародним. 

"Міжнародні фахівці тут, щоб допомогти створити шоу міжнародного рівня. Така співпраця дуже ефективна, і я впевнений, що ми всі будемо пишатися результатом", - сказав Мельциг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-