Костюми для ведучих Євробачення створять четверо українських дизайнерів

Костюми для ведучих Євробачення створять четверо українських дизайнерів

Укрінформ
Українські дизайнери LUVI, Indposhiv, Lake Studio і Burenina створюватимуть костюми для ведучих "Євробачення-2017".

Пропозиції від цих чотирьох брендів перемогли у конкурсі, який мовник-організатор "Євробачення-2017" проводив спільно з журналом про моду Vogue UA, повідомляє прес-служба "UA:Перший".

"Ми відбирали костюми для наших ведучих, виходячи з того, чи відповідатимуть вони вимогам телевізійного формату та наскільки вдало формуватимуть образи хлопців у рамках шоу. Також важливим фактором було і те, хто з дизайнерів працює з чоловічою модою і надає важливе значення деталям. Ми задоволені результатами цього творчого конкурсу і вдячні редакції Vogue UA за співпрацю", - розповів шоу-продюсер "Євробачення-2017" Стюарт Барлоу.

Для Тімура Мірошниченка, який працюватиме у грін-румі, костюми на всі три шоу створюватиме дизайнер Burenina.

"Наші з ведучими бачення мають бути близькими. Я завжди намагаюся емоційно зачепити глядача та зробити так, щоб образ не був банальним і примітивним, а ведучий виглядав привабливо", - розповіла дизайнер Burenina.

За словами Тімура Мірошниченка, українські дизайнери, які брали участь у конкурсі, розробили дуже різностильові пропозиції. "Під час трьох шоу "Євробачення-2017" костюми будуть різними за фасоном, тканиною та стилем, але однаково класними. Я абсолютно задоволений тим, в якому одязі працюватиму під час пісенного конкурсу", - сказав він.

Образи Олександра Скічка та Володимира Остапчука втілюватимуть команди брендів LUVI, Indposhiv та Lake Studio.

"Костюми мають ідеально "сидіти", аби підкреслювати найкраще у фігурах ведучих. А якщо вони будуть пошиті з дуже хороших тканин, то виглядатимуть добре і на сцені, і в кадрі", - розповіли представники команди Indposhiv.

Як розповів Олександр Скічко, насправді було складно відібрати фінальні варіанти костюмів, бо було представлено дуже багато класних, креативних ідей. "Я задоволений нашим вибором і впевнений, що разом з українськими дизайнерами ми зможемо створити образи, які запам’ятаються глядачам", - зазначив він.

У LUVI розповіли, що під час розробки ескізів вони орієнтувалися на дизайн сцени. Щоб ведучих було помітно на її фоні, вони мають бути в контрастному одязі. А матеріал їхніх костюмів має добре "працювати" зі світлом. 

"Добре, що дизайнери дослухалися до наших побажань, бо для мене дуже важливо почуватися комфортно і впевнено під час роботи на сцені й в прямому ефірі. І ми не мали майже ніяких суперечок щодо вибору костюмів", - сказав Володимир Остапчук.

Дизайнери бренду Lake Studio Анастасія Рябоконь та Олеся Кононова створять костюми ведучих для спеціального номера, яким відкриватиметься один із півфіналів "Євробачення-2017". Lake Studio працюють з вишивкою, використовуючи традиційні техніки в сучасній подачі.

"Ми розробили шість унікальних образів, основою яких стали знакові для нашого бренду чоловічі піджаки-кімоно із вовни, оксамиту та цупкої віскози", - розповіли в Lake Studio.ᅤ᜗ᄆ䑄ᄚ繾流醑犑

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-