Гройсман обговорив із оргкомітетом стан готовності до Євробачення

Гройсман обговорив із оргкомітетом стан готовності до Євробачення

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провів засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні у 2017 році пісенного конкурсу "Євробачення".

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Учасники засідання обговорили стан підготовки до конкурсу, зокрема щодо готовності головної арени - Міжнародного виставкового центру, міста Києва, ситуації щодо продажу квитків на події конкурсу, а також проблемні питання, що потребують вирішення», - йдеться у повідомленні.

Прем’єр-міністр закликав до кінця дня вирішити проблему щодо продажу квитків та інформування про його етапи. "Доступність білетів і пояснення, що коли продається, має бути обов'язково", - наголосив він.

Гройсман також доручив прикордонній та митним службам забезпечити безперешкодний перетин кордону для вантажів із обладнанням для конкурсу, "щоб жодна машина щодо "Євробачення" не стояла на кордоні".

Обговорюючи питання забезпечення безпеки під час підготовки та проведення конкурсу, Глава уряду наголосив, що на кожному заході мають бути забезпечені безпрецедентні заходи безпеки.

У засіданні взяли участь віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко, голова Київської міськдержадміністрації Віталій Кличко, в.о. голови правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" Ганна Бичок, виконавчий продюсер пісенного конкурсу "Євробачення-2005", заступник генерального директора ПАТ "НСТУ" Павло Грицак, музичний продюсер Олександр Ксенофонтов, режисер, продюсер, громадський діяч Сергій Проскурня, члени уряду, представники Адміністрації Президента, правоохоронних структур, Держприкордонслужби та ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-