НСТУ розраховує отримати від квитків на Євробачення 44 мільйони

НСТУ розраховує отримати від квитків на Євробачення 44 мільйони

Укрінформ
Національна суспільна телерадіокомпанія України розраховує вторгувати від продажу квитків на заходи пісенного конкурсу "Євробачення-2017" 44 мільйони гривень.

Про це заявив у вівторок заступник керівника Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Павло Грицак під час засідання Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується надходжень - у нас заплановано 44 мільйони надходжень від продажу квитків, крім надходжень з бюджету Києва та Держбюджету (це 200 млн грн і 455 млн грн відповідно)", - сказав Грицак.

Крім того, він повідомив, що на сьогодні продано 23 тисячі квитків на 9 подій на загальну суму трохи більше 32 мільйонів.

Представник НСТУ зауважив, що організатори також очікують на кошти національних та міжнародних спонсорів.

"В нас є чотири потенційні спонсори, з якими ми фіналізуємо переговори... Також будуть надходження від здачі в оренду коментаторських кабін", - додав Грицак.

Він зауважив, що також очікуються надходження від офіційного туроператора компанії "Пілот". Як дохідна частина також розцінюється громадське харчування, на яке наразі проводять тендер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-