Євробачення-2017: Україна планує увійти у десятку лідерів

Євробачення-2017: Україна планує увійти у десятку лідерів

Відео
Укрінформ
Цього року Україна не очікує беззаперечної перемоги у Євробаченні, однак планує бути цікавою, яскравою, відмінною від усіх і увійти в десятку лідерів.

Про це заявила в ефірі телеканалу UA|TV керівник нацвідбору Наталія Франчук.

"Наразі букмекери дають перше місце у Євробаченні представнику Італії. Швеція ще не вибрала свого представника, але йому вже прогнозують друге місце, бо шведи завжди сильні. Що стосується України, то наше завдання увійти в десятку, виступити гідно, цікаво, бути яскравими і відмінними від інших", - сказала Франчук.

Цікавими і не схожими на інших, за її словами, Україна буде вже й тому, що представлена цього року рок-гуртом.

"Хлопці з гурту O.Torvald дуже харизматичні, цікаві і відкриті. І на вокальному попсовому конкурсі цього року Україну представлятиме рок-група. І ми будемо не такими як усі - це однозначно. У нас рокери, і це відрізняє уже нас від усіх інших. Крім цього, Україна презентуватиме соціальну функцію, оскільки пісня O.Torvald про час і вона надзвичайно актуальна нині. Поп-музика, як правило, завжди про любов, а рок може дозволити собі ширші рамки, і ця соціальна пісня - це якраз та музика, яка презентує думки суспільства", - розповіла Франчук.

Вона також зазначила, що на даний час на Євробаченні очікується участь лише двох хлопців - це представники Італії і Іспанії. Решта - це дівчата, "вокальна балада, довга сукня, класика жанру". Тобто найвиразнішими серед усіх учасників конкурсу наразі є рок-гурт з України, дует з Білорусі і двоє хлопців з Італії та Іспанії.

"Втім, хоча Україна і буде особливою цього року, але важко сказати, як оцінять рок-групу, бо рокери, як правило, не займають надвисоких позицій на Євробаченні. Але я дуже сподіваюся, що країна не чекає другої перемоги поспіль. Наше завдання - виступити гідно і цікаво, бути яскравими і іншими, і ми це зробимо", - наголосила Франчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-