Євробачення-2017: для акредитації обрали міжнародну компанію

Євробачення-2017: для акредитації обрали міжнародну компанію

Укрінформ
Тендерний комітет ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія" визначив переможцем відбору закупівель на послуги з організаційної підготовки та проведення акредитації учасників, членів делегацій, преси, персоналу, фанів і гостей пісенного конкурсу "Євробачення-2017" компанію Riedel Communications.

Про це повідомляє Суспільне мовлення з посиланням на сайт ProZorro.

Через систему ProZorro свої пропозиції на тендер подавали дві компанії - ТОВ "Виробниче підприємство "Смарт-карти України" з Києва та міжнародна компанія Riedel Communications GmbH & Co. Первинна цінова пропозиція "Виробничого підприємства "Смарт-карти України" складала 5 350 000 грн., пізніше компанія знизила ціну до 5 099 900 грн. Riedel спершу оцінила свої послуги в максимальну очікувану вартість 5 400 000 грн, тоді знизила ціну до 5 100 000 грн. 

Тендерний комітет спершу розглянув пропозицію від компанії "Смарт-карти України", яка запропонувала нижчу ціну.

"За результатами розгляду тендерним комітетом пропозиції учасника ТОВ "Виробниче підприємство "Смарт-карти України" виявлено, що пропозиція зазначеного учасника не відповідає вимогам, встановленим замовником, зокрема, вказаний учасник не відповідає кваліфікаційним критеріям в частині наявності аналогічного досвіду", - йдеться у протоколі засідання комітету.

Компанія "Смарт-карти України" забезпечувала систему контролю доступу на час проведення чемпіонату Euro 2012, під час фестивалю Вarometr, на концертах Мадонни, груп RHCP і Muse, йдеться у документах на сайті ProZorro.

Riedel - міжнародна компанія, заснована в 1987 році у Німеччині. Riedel має 450 представників у 19 країнах на п’яти континентах. Компанія була партнером багатьох фестивалів і подій, зокрема "Формули 1", Зимових олімпійських ігор 2010, "Євробачення-2011" у Німеччині.

Як повідомлялося, НСТУ вестиме переговори щодо процедури закупівлі послуг із підготовки, встановлення, експлуатації та демонтажу конструкцій глядацьких трибун для пісенного конкурсу "Євробачення-2017" із ТОВ "Артмакс Інжиніринг" зі Львова.

"Євробачення" проходитиме в Києві у травні 2017 року і прийматиме конкурсантів з 43 країн. Півфінали 62-го пісенного конкурсу відбудуться 9 та 11 травня. Фінал - 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-