UA:Перший запускає проект

UA:Перший запускає проект "Шо там з Євробаченням?"

Укрінформ
На телеканалі UA:Перший сьогодні стартує новий проект "Шо там з Євробаченням?", ведучі якого щовечора розповідатимуть найцікавіші деталі підготовки цьогорічного пісенного конкурсу.

Про це повідомляється на сайті телеканалу UA:Перший.

"Новий проект "Шо там з Євробаченням?" стартує на телеканалі UA:Перший вже у вівторок, 21 лютого. Щовечора по буднях о 18:50 глядачі зможуть дізнатися про найцікавіші подробиці з підготовки до травневих шоу Євробачення", - йдеться у повідомленні.

Ведучі нового телепроекту - Тімур Мірошниченко і Андрій Городиський, журналіст Арсен Цимбалюк та блогери Олександр Барабошко і Аня Гресь в ефірі телеканалу розповідатимуть найцікавіші новини з першоджерел. Окрім цього, щонеділі на телеканалі виходитиме півгодинний дайджест.

"Нас постійно запитують: "Ну, шо ж там з Євробаченням? А ми чули таке... А чи правда, що..." і таке інше. Отож ми вирішили розповісти все, що знаємо про підготовку до пісенного конкурсу в Києві, і про те, чого ще поки самі не знаємо. Тому для кожного випуску проекту ми готуємо сюжети з тими людьми, які є першоджерелом інформації. Тобто якщо мова йде, наприклад, про логотип і слоган, то ми їдемо до авторів – дизайнерів креативних агенцій Republique і Banda, якщо хочемо дізнатися щось про квитки – вирушаємо до Concert.ua", – розповів Тімур Мірошниченко.

У першому випуску "Шо там з Євробаченням?" у вівторок Аня Гресь розповість глядачам, що відбувається за лаштунками національного відбору на Євробачення-2017. У середу про квитки на пісенний конкурс поінформує Тімур Мірошниченко. Третій випуск телепроекту буде присвячено символіці Євробачення-2017 та команді організаторів. А у п’ятницю Олександр Барабошко покаже, як проходив візит президента міжнародної мережі фан-клубів OGAE Саймона Бенета у Міжнародному виставковому центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-