Кириленко запевняє, що Україна проведе найкраще Євробачення в історії

Кириленко запевняє, що Україна проведе найкраще Євробачення в історії

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко переконує, що всі необхідні рішення щодо підготовки до Євробачення-2017 уже ухвалені, й Україні вдасться провести пісенний конкурс найкраще в історії.

Про це він заявив на урочистому заході, присвяченому старту продажу квитків на конкурс у вівторок увечері, інформує прес-служба урядовця. 

«Цієї події – початку продажу квитків - очікували фани щонайменше в 43 країнах Європи. Адже прихильники пісенного конкурсу знають, що, як і в 2005 році, так і цьогоріч – Україна проведе найкраще Євробачення в історії», - сказав Кириленко.

За його словами, всі необхідні рішення для підготовки і проведення конкурсу ухвалено на всіх рівнях.

Віце-прем’єр-міністр також зазначив, що підготовка до Євробачення відбувається в плановому режимі. 

«Ключі від міста Стокгольм передані місту Київ, квитки на пісенний конкурс продаються, і всі інші заходи відбуватимуться згідно з планом, який затверджений мовником-організатором НСТУ і Європейською мовною спілкою», - додав Кириленко.

Як повідомлялося раніше, на 9 концертів пісенного конкурсу «Євробачення-2017», який у травні відбудеться в Міжнародному виставковому центрі в Києві, планується продати понад 70 тисяч квитків. Зокрема, вони продаватимуться на 6 репетицій, два півфінали та фінал пісенного конкурсу. Ціна квитків варіюватиметься від 8 до 500 євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-