У Києві розпочався другий півфінал національного відбору на Євробачення

У Києві розпочався другий півфінал національного відбору на Євробачення

Онлайн
Укрінформ
Розпочався другий півфінал національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2017", який визначить ще двох кандидатів у фінал.

Наживо його транслює телеканал "UА:Перший" - в ефірі, на сайті, офіційному YouTube-каналі та на сторінці у Facebook, повідомляє прес-служба каналу. 

Цього разу за місце у фіналі змагатимуться такі виконавці: LETAY, Міла Нітіч, KUZNETSOV, AGHIAZMA, DETACH, ROZHDEN, Panivalkova та ILLARIA.

Під час першого півфіналу у наступний тур відбору пройшли TAYANNA і "Сальто Назад". Виконавиця TAYANNA підкорила журі та публіку своєю піснею "I Love You". Судді віддали їй 7 балів, а глядачі - 8. Гурт "Сальто Назад" виконав пісню "О, Мамо". Саме цей колектив отримав того вечора від журі максимальну кількість балів - 8, а глядачі присудили йому 6 балів.

Загалом цього року півфіналів буде три. Фінальний етап відбору пройде 25 лютого. 

Система голосування на національному відборі залишається такою самою, як і торік: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують sms-повідомленнями, після чого бали підсумовуються.

Ведучим нацвідбору на Євробачення є Сергій Притула. У журі - музичний продюсер відбору Костянтин Меладзе, артист і композитор Андрій Данилко та переможниця Євробачення-2016 Джамала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-