Євробачення-2017: сім країн уже обрали своїх представників

Євробачення-2017: сім країн уже обрали своїх представників

Укрінформ
Уже сім країн визначили своїх представників для участі в Євробаченні, що відбудеться наступного року в Києві.

Про це повідомила виконавчий продюсер Євробачення-2017 Вікторія Романова, яку цитує прес-служба UA: Перший.

"Усі активно готуються до участі в Євробаченні наступного року. Про це свідчить те, що мовники семи країн - Австрії, Азербайджану, Бельгії, Ірландії, Кіпру, Македонії і Нідерландів - вже обрали своїх представників. А ще у 16 країнах запущений процес відбору виконавців", - зазначила Романова.

У багатьох країнах, які підтвердили свою участь у міжнародному пісенному конкурсі, що відбудеться в Україні, стартували й активно проводяться національні відбори. Оголошені дати фіналів нацвідборів у Грузії, Вірменії, Білорусі, Естонії, Фінляндії, Німеччині, Іспанії, Великій Британії, Швейцарії, Швеції, Португалії, Словенії, Латвії, Литві та Угорщині.

В Україні нині триває перший етап національного відбору - збір заявок на участь від виконавців, після якого за результатами прослуховування будуть обрані півфіналісти.

У півфіналах вірменського нацвідбору, фінал якого відбудеться 24 грудня, конкурсанти виконували пісні, які вже колись звучали на Євробаченні. Одна з учасниць - Syuzanna - виступила з композицією "Sweet people", з якою 2010 року на міжнародному пісенному конкурсі представляла Україну співачка Alyosha.

Серед визначених учасників Євробачення-2017 є й такі, що вже співали на сцені конкурсу.

Спостерігати за ходом підготовки до Євробачення-2017 сорока трьох країн-учасниць, а також країни-господарки, можна на сайті телеканалу UA: Перший.

Як повідомлялося, Євробачення у Києві буде вже 62-им за ліком. Головною ареною конкурсу обрано Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал - 13 травня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-