Переможці другого півфіналу Євробачення провели жеребкування

Переможці другого півфіналу Євробачення провели жеребкування

Відео
Укрінформ
Виконавці 10 країн, що перемогли у другому півфіналі "Євробачення-2017", провели жеребкування, яке визначило, в якій частині фіналу вони виступатимуть.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, жеребкування пройшло наприкінці прес-конференції представників 10 країн-переможців другого півфіналу, що відбулася після оголошення результатів голосування.

Відповідно до жеребкування, у першій частині фіналу, що відбудеться 13 травня, виступатимуть представники Білорусі, Хорватії, Угорщини, Данії, Ізраїлю, Нідерландів та Австрії. У другій частині фіналу співатимуть виконавці з Болгарії, Румунії та Норвегії.

Як повідомляв Укрінформ, за результатами другого півфіналу Євробачення-2017, що відбувся у Міжнародному виставковому центрі в Києві, визначилися десять країн-переможців, котрі виступатимуть у фіналі конкурсу 13 травня:

1. Болгарія - Kristian Kostov "Beautiful Mess"

2. Білорусь - Naviband "Story Of My Life"

3. Хорватія - Jacques Houdek "My Friend"

4. Угорщина - Joci Papai "Origo"

5. Данія - Anja "Where I Am"

6. Ізраїль - IMRI "I Feel Alive"

7. Румунія - Ilinca ft. Алекс Florea "Yodel It!"

8. Норвегія - JOWST "Grab the Moment"

9. Нідерланди - OG3NE "Lignt and Shadows"

10. Австрія - Nathan Trent "Running On Air".

Саме вони отримали найвищі оцінки глядачів та членів національного журі.

Цікаво, що представник Болгарії Крістіан Костов - наймолодший конкурсант в цьому році і перший, хто народився в ХХІ столітті. Група OG3NE, що представляє Нідерланди, - це три сестри, і їхня пісня була написана їхнім батьком.

За результатами першого півфіналу, що відбувся 9 травня, у фіналі Євробачення - 2017 виступатимуть представники Молдови, Азербайджану, Греції,  Швеції, Португалії, Польщі, Вірменії, Австралії, Кіпру та Бельгії.

Країни-учасники Євробачення-2017, які виступлять одразу у фіналі: Україна - O.Torvald, "Time"; Італія -  Francesco Gabbani, "Occidentali's Karma"; Велика Британія - Lucie Jones, "Never Give Up On You"; Іспанія -  Manel Navarro, "Do It For Your Lover"; Німеччина - Levina, "Perfect Life"; Франція - Alma, "Requiem".

Всього у фіналі змагатимуться 26 учасників.

Фінал цьогорічного пісенного конкурсу відбудеться 13 травня в Міжнародному виставковому центрі у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-