У фіналі Євробачення під час виступу O.Torvald на сцені з'явиться величезна голова

У фіналі Євробачення під час виступу O.Torvald на сцені з'явиться величезна голова

Укрінформ
Величезна голова людина з'явиться на головній сцені у фіналі Євробачення під час виступу українського учасника - гурту O.Torvald.

Про це розповіла представниця української делегації, спілкуючись в green-room у ході другого півфіналу конкурсу з ведучим Тімуром Мірошниченком, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За її словами, то буде "не просто голова, то буде людина... Кожен з нас символізує ту голову".

Вона також додала, що така декорація обрана тому, що в пісні і в номері гурту ідеться про потребу нас усім викинути з цієї голови все зайве - агресію, негативні новини, негативну інформацію тощо.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні відбувся другий півфінал Євробачення-2017, у ході якого було обрано 10 країн-учасниць фіналу: Болгарію, Білорусь, Хорватію, Угорщину, Данію, Ізраїль, Румунію, Норвегію, Нідерланди, Австрію.

За результами першого півфіналу, який відбувся у вівторок, 9 травня, до фіналу пройшли представники Молдови, Азербайджану, Греції, Швеції, Португалі, Польщі, Вірменії, Австралії, Кіпру та Бельгії.

Без відбору одразу у фіналі виступлять представники країн* "Великої п'ятірки" засновників конкурсу – Велика Британія, Італія, Іспанія, Франція, Німеччина, а також країна, що приймає конкурс, – Україна.

Фінал Євробачення-2017 відбудеться у суботу, 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-