Євробачення: завершилося голосування першого півфіналу

Євробачення: завершилося голосування першого півфіналу

Укрінформ
Голосування за конкурсантів першого півфіналу Євробачення-2017 завершилося.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, голосування тривало 15 хвилин.

Переможців сьогоднішнього шоу оберуть за найбільшою кількістю балів за системою 50 на 50, тобто враховуватимуться найвищі оцінки глядачів, а також членів національних журі.

Наприкінці шоу ведучі Євробачення Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тімур Мірошниченко оголосять результати глядацького голосування в сумі з оцінками від національних журі країн-учасниць.

Участь у першому півфіналі беруть представники 18 країн - Швеції, Грузії, Австралії, Албанії, Бельгії, Чорногорії, Фінляндії, Азербайджану, Португалії, Греції, Польщі, Молдови, Ісландії, Чехії, Кіпру, Вірменії, Словенії та Латвії. Із них до фіналу пройдуть 10.

Ще одну десятку фіналістів визначать під час другого півфіналу, який відбудеться 11 травня.

Зазначимо, що без відбору одразу у фіналі виступлять представники країн "Великої п'ятірки" засновників конкурсу – Велика Британія, Італія, Іспанія, Франція, Німеччина, а також країна, що приймає конкурс, – Україна.

До голосування в першому півфіналі конкурсу, окрім 18 країн, чиї представники виступають, також долучаються ще триі три країни "Великої п’ятірки" – Велика Британія, Італія та Іспанія.

Україна зможе взяти участь у голосуванні у другому півфіналі та фіналі.

Як повідомляв Укрінформ, о 22-ій годині за київським часом у МВЦ в українській столиці розпочався перший півфінал Євробачення-2017, який є першим конкурсним днем пісенного конкурсу і першим шоу, що транслюється у прямому ефірі. Другий півфінал Євробачення-2017 відбудеться у четвер, 11 травня, а фінал - у суботу, 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-