Кличко на відкритті Євробачення: Нехай всюди лунає музика

Кличко на відкритті Євробачення: Нехай всюди лунає музика

Укрінформ
Організатори Євробачення-2017 готові провести пісенний конкурс на максимально високому рівні.

Про це заявив супервайзер конкурсу Йон Ола Санд під час офіційної церемонії відкриття, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми готові прийняти і провести ці шоу (у рамках Євробачення — ред.) на максимально високому рівні", - зазначив він.

Йон Ола Санд підкреслив, що кожного року країна, у якій проводиться Євробачення, додає щось нове до конкурсу, й цьогоріч саме українська ідентичність доповнює його.

У свою чергу, Київський міський голова Віталій Кличко наголосив, що музика об’єднує людей, нації і "може зробити розумнішим, добрішим".

"Тому нехай всюди лунає музика", - сказав Кличко.

Як повідомлялося, розпочала офіційну церемонію відкриття Євробачення-2017 перша леді Марина Порошенко.

Також на урочистому відкритті виступають Джамала, Олег Скрипка, гурт "Друга ріка" та Руслана у супроводі Національного оркестру народних інструментів України.

Після урочистостей у Євроклубі на першому поверсі КВЦ "Парковий" святкування продовжиться вечіркою за участю цьогорічних конкурсантів Євробачення з чотирьох країн: Робіна Бенгтсона зі Швеції, Ісаї з Австралії, Натана Трента з Австрії та Ліндіти Халімі з Албанії.

Раніше конкурсанти зі своїми делегаціями пройшли "червоною доріжкою" та випустили у небо повітряні кулі з прапорами своїх країн.

Як відомо, півфінали Євробачення-2017 відбудуться у Міжнародному виставковому центрі 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-