Євробачення символізує єдність Європи – Марина Порошенко

Євробачення символізує єдність Європи – Марина Порошенко

Укрінформ
Пісенний конкурс Євробачення символізує єдність Європи, а пісні - об’єднують усі європейські країни.

Про це під час урочистої церемонії відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2017 заявила дружина Президента України Марина Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це свято символізує єдність Європи", - зазначила Марина Порошенко.

За її словами, кожного року вся Європа та весь світ дивляться Євробачення, і це не дивно, тому що пісні учасників об’єднують країни.

Перша леді країни висловила подяку Джамалі за те, що вона повернула Євробачення-2017 до України. Марина Порошенко також привітала всіх учасників із відкриттям конкурсу.

Спеціальними гостями урочистого відкриття Євробачення - 2017 стануть переможниця минулорічного Євробачення - Джамала, співак Олег Скрипка, гурт "Друга ріка" та переможниця Євробачення-2004 співачка Руслана.

Артисти виступатимуть у супроводі Національного оркестру народних інструментів України.

Після цього у Євроклубі, на першому поверсі Конгресово-виставкового центру "Парковий", урочисте відкриття продовжиться вечіркою за участю цьогорічних конкурсантів Євробачення з чотирьох країн: Робіна Бенгтсона зі Швеції, Ісаї з Австралії, Натана Трента з Австрії та Ліндіти Халімі з Албанії.

Як повідомлялося, півфінали Євробачення-2017 відбудуться у Міжнародному виставковому центрі 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-