Учасниця Євробачення від Швейцарії вражена красою Києва

Учасниця Євробачення від Швейцарії вражена красою Києва

Укрінформ
Співачка Міруна Манеску зі швейцарського гурту Timebelle після вчорашнього вечора, проведеного у центрі Києва, розповіла, що вражена красою міста.

Про це повідомляє сайт Eurovision.ua.

"Тут екзотичне повітря якесь! Люблю, коли в місті багато води, над Дніпром так красиво! І борщ обожнюю, він гарячий, до того ж позитивно впливає на мої голосові зв'язки", - розповіла конкурсантка.

Вражені смаком традиційної української страви, музиканти назвали себе борщезалежними. Також вокалістка гурту розповіла, що нещодавно виступала на концерті в Одесі. "Люди в Україні дуже відкриті, заряджають енергією!" - додала вона.  

Свою зустріч із журналістами учасник Євробачення від Хорватії розпочав у досить оригінальній формі - його делегація роздала хорватський шоколад, а сам Жак сказав, що він настільки його любить, що вирішив порадувати присутніх найсмачнішими хорватськими смаколиками.

Цікавим фактом виступу Жака на сцені стане поєднання кольорів у його постановці, оскільки під час свого виступу світло на сцені буде жовто-синього кольору: "Я лише під час репетиції зрозумів, що кольори моєї постановки ідентичні вашому прапору. Це жовті квіти та синє небо. Тому мене це дуже приємно вразило", - зазначив виконавець.

Також він заявив, що почуває себе на українській сцені майже як вдома: "Звісно, відчутно, що сцена нова, але я комфортно себе на ній почуваю", - зазначив Жак

Організатори також повідомили, що у складі команди підтримки естонського дуету до Києва приїхав син вокаліста Койта Тооме Річард, якому щойно виповнилося лише два тижні.

"Я не можу передати, який я щасливий, що мій син тут. Коли він виросте, я обов'язково розповім йому, що він був на Євробаченні, коли йому було лише два тижні", - додав конкурсант.

Також артисти поділилися з журналістами своїми враженнями від другої репетиції на головній арені Євробачення: "Друга репетиція нам вдалася набагато краще. Ми працюємо над деталями і з кожним разом виходить все краще", - зазначив Койт.

Фото: eurovision.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-