На півфінали Євробачення ще можна купити квитки - організатори

На півфінали Євробачення ще можна купити квитки - організатори

Укрінформ
Квитки на півфінали пісенного конкурсу Євробачення, які пройдуть 9 та 11 травня, можна купити на сайті офіційного квиткового оператора конкурсу.

Про це повідомляється на офіційному сайті Євробачення. 

"На сайті офіційного квиткового оператора пісенного конкурсу Concert.ua можна придбати квитки на обидва півфінали, які пройдуть 9 та 11 травня, а також на всі генеральні репетиції півфіналів, як вечірні, так і денні, які зручно відвідувати з дітьми", - йдеться у повідомленні.

Організатори нагадали, що під час півфінальних шоу визначатимуться країни-фіналісти. Тому, купуючи квиток на півфінали Євробачення, глядачі отримують можливість побачити виступи більшої кількості артистів.

"Це наймасштабніше вокальне шоу, і у всіх бажаючих є можливість переглянути його наживо, треба користуватися такою нагодою", – вважає один з тріо ведучих цьогорічного Євробачення Олександр Скічко.

Окрім цього? на сайті Concert.ua все ще продаються квитки на вечірню і денну репетиції фіналу.

Як відомо, шоу Євробачення-2017 проходитимуть в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали пісенного конкурсу відбудуться 9 і 11 травня, фінал – 13 травня.

Усі квитки на фінальне шоу Євробачення-2017, яке відбудеться 13 травня о 22:00, продано. Остання частина квитків до фан-зони на фінал пісенного конкурсу, що надійшла у продаж 3 травня, була розкуплена за лічені години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-