Довгобуд біля МВЦ закриють банером

Довгобуд біля МВЦ закриють банером

Актуальний коментар
Укрінформ
Київська влада заявляє, що столиця цілком готова до проведення Євробачення, і водночас інформує про те, що роботи, зокрема біля станції метро "Лівобережна" тривають.

Про це заявив на прес-конференції у вівторок заступник голови КМДА Олексій Резніков.

 "Місто Київ абсолютно готове до проведення Євробачення в травні 2017 року. Біля станції метро "Лівобережна" виконуються роботи по ремонту доріг, асфальту, виготовлення обов'язкових переходів з пониженням для того, щоб забезпечити безбар'єрність для людей з особливими потребами. Відбуваються також робити по озелененню, заміні стовпів електроосвітлення тощо", - сказав Резніков.

Він також поінформував, що в неділю нарешті було досягнуто домовленості з компанією "Нафтогаз України", яка володіє недобудовою на вул. Шептицького, 2 - величезним об'єктом, що знаходиться поруч з територією МВЦ і виглядає не зовсім естетично. 

"Після комунікації міського голови Кличка з Коболєвим досягнуто згоди, що "Нафтогаз" закриє захисним банерним екраном цю будівлю. Там буде зображений якийсь нейтральний сюжет. І таким чином естетика цього місця однозначно зміниться. Це важливо, тому що переважна кількість людей йтиме пішки з метро "Лівобережна" повз цю будівлю і, обминаючи її, заходити через зону контролю до МВЦ", - підкреслив Резніков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-