Під час Євробачення рятувальники перейдуть на посилений режим

Під час Євробачення рятувальники перейдуть на посилений режим

Укрінформ
Під час проведення у Києві пісенного конкурсу "Євробачення" столичні рятувальники будуть переведені на посилений режим несення служби. 

Про це в середу заявив голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін на командно-штабних навчаннях з питань гарантування безпеки та правопорядку під час проведення Євробачення, повідомляє прес-служба ДСНС

"Столичні рятувальники будуть переведені на посилений режим несення служби. До чергування на об'єктах проведення Євробачення щоденно від ДСНС буде залучено понад 120 чоловік особового складу та 17 одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки. Крім того, утворено резерв сил і засобів Київського гарнізону, загальною чисельністю понад 470 осіб та 160 одиниць техніки. Також у місцях проведення масових заходів виставлятимуться пожежні пости та піші патрулі. Буде організовано цілодобову роботу оперативних груп, які здійснюватимуть моніторинг техногенної і пожежної обстановки. На річці Дніпро додатково передбачається чергування водолазно-рятувального відділення. У цілодобовому режимі на аеродромі "Київ" перебуватимуть літак АН-26 та вертоліт "Єврокоптер", - сказав Чечоткін.

Він також зазначив, що для комунікації з іноземними громадянами завершується курс з вивчення англійської мови для 32 диспетчерів Служби порятунку.

Як повідомлялося раніше, на період проведення Євробачення до охорони порядку буде задіяно від 8 до 10 тисяч правоохоронців.

Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня. Фінал - 13 травня. Церемонія відкриття пісенного конкурсу відбудеться 7 травня в Конгресно-виставковому центрі "Парковий", Червона доріжка - того ж дня біля Маріїнського палацу. Євроклуб діятиме в Парковому з 1 по 14 травня. Містечко Євробачення працюватиме з 4 по 14 травня на Хрещатику - від вул. Прорізної до вул. Богдана Хмельницького.

Фото: ГСЧС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-