Українські дизайнери створили ескізи костюмів ведучих Євробачення-2017

Українські дизайнери створили ескізи костюмів ведучих Євробачення-2017

Ілюстрація
Укрінформ
Українські дизайнери створили ескізи костюмів ведучих Євробачення-2017.

Про це йдеться у повідомленні на сайті телеканалу UA Перший

"Триває конкурс серед українських дизайнерів на створення образів для трьох ведучих Євробачення-2017 – Тімура Мірошниченка, Олександра Скічка та Володимира Остапчука. У творчому конкурсі взяли участь дев'ять найвідоміших українських брендів - Litkovskaya, LAKE Studio, FROLOV, Luvi, Podolyan, Burenina, AndreTan, Indposhiv і Gapchuk. Вони вже створили по шість ескізів костюмів для ведучих пісенного конкурсу", - йдеться у повідомленні.

Деякі образи виявилися несподіваними навіть для організаторів конкурсу. У відборі образів ведучих візьмуть участь і представники оргкомітету, останнє слово буде саме за ними. Костюми мають не просто личити хлопцям, а й відповідати тим ролям, які для них запропонували сценаристи шоу. За задумкою, ведучі Євробачення-2017 перевтілюватимуться під час шоу в різні образи. Для цього за підсумками творчого конкурсу буде обрано 17 костюмів.

Нагадаємо, що конкурс на створення костюмів для ведучих Євробачення було оголошено мовником-організатором цьогорічного пісенного конкурсу – UA:Перший – спільно з журналом про моду VogueUA. 

"Конкурс серед українських дизайнерів на створення образів ведучих Євробачення-2017 – чудова ідея! Адже у нас троє красивих хлопців-ведучих, і тут є багато місця для фантазії. Окрім того, цей конкурс відповідає слогану цьогорічного Євробачення – Celebrate Diversity - оскільки демонструє розмаїття дизайнерських рішень українських професіоналів", – розповів шоу-продюсер Євробачення-2017 Стюарт Барлоу.

Зображення з сайту  UA:Перший

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-