Оголошені три нові тендери для підготовки до Євробачення

Оголошені три нові тендери для підготовки до Євробачення

Укрінформ
Три нові тендери на послуги, необхідні для підготовки та проведення Євробачення-2017, з 28 лютого оголошені Національною суспільною телерадіокомпанією України на сайті публічних електронних закупівель ProZorro.

Про це сьогодні повідомляє прес-служба UA: Перший.

"Три оголошені тендери проводяться для закупівлі таких послуг: із забезпечення спеціальним звуковим обладнанням шоу пісенного конкурсу; із технічного забезпечення IT-інфраструктури; доступу до мережі Інтернет, використання оптоволоконних ліній та телефонії", - ідеться в повідомленні.

Компанії, які надаватимуть вказані послуги, повинні відповідати певним кваліфікаційним та технічним вимогам, що визначаються замовником - Національною суспільною телерадіокомпанією України.

Процедура проводиться з метою попереднього відбору постачальників послуг для подальшого застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до пункту 4(1) прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про публічні закупівлі" та постанови КМУ "Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році пісенного конкурсу Євробачення".

Найближчим часом буде оголошено про тендери на такі послуги, як виготовлення посткардів, кейтерінгу, пасажирських та вантажних перевезень, митного брокера та інші.

Більше інформації про закупівлю послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році пісенного конкурсу Євробачення, - на сайті публічних електронних закупівель ProZorro.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-