У тендері на світло для Євробачення-2017 назвали переможця

У тендері на світло для Євробачення-2017 назвали переможця

Укрінформ
Національна суспільна телерадіокомпанія України (НТСУ) оголосила переможцем тендера із закупівлі послуг із забезпечення світловим обладнанням для "Євробачення-2017" компанію Production Resource Group AG.

Про це повідомляє Суспільне мовлення.

Компанія Production Resource Group AG (PRG) - єдиний учасник тендера. Як ідеться у системі Prozorro, її первинна цінова пропозиція становить 61 064 470.50 грн. Оскільки у компанії не було конкурентів, остаточна пропозиція не змінилася. НСТУ оголосила очікувану вартість за послуги 61 млн 97 тис. грн.

Компанія має поставити обладнання до Києва у Міжнародний виставковий центр за адресою Броварський проспект, 15. Надаватиме послуги до 21 травня 2017 року.

Команда PRG працювала на "Євробаченні" у 2013-2015 роках. Компанія забезпечувала обладнанням такі події, як Grammy Awards у Лос-Анджелесі, премію LEA у Франкфурті, зимові Олімпійські ігри в Сочі у 2014 році та Олімпійські ігри-2012 в Лондоні.

Штаб-квартира PRG розташована в Нью-Йорку. Компанія має свої представництва у Німеччині, Франції, Бельгії, Швейцарії, Китаї та Південній Африці. 

Як відомо, європейська компанія Riedel Communications проводитиме акредитації учасників, членів делегацій, преси, персоналу, фанів і гостей пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

НСТУ вестиме переговори щодо процедури закупівлі послуг із підготовки, встановлення, експлуатації та демонтажу конструкцій глядацьких трибун для цього пісенного конкурсу з ТОВ "Артмакс Інжиніринг" зі Львова.

"Євробачення-2017" проходитиме в Києві у травні і збере конкурсантів з 43 країн. Півфінали 62-го пісенного конкурсу відбудуться 9 та 11 травня. Фінал -13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-