Кандидатури нових топ-менеджерів Євробачення-2017 погоджені з Європейською мовною спілкою

Кандидатури нових топ-менеджерів Євробачення-2017 погоджені з Європейською мовною спілкою

Укрінформ
До складу команди, що займається підготовкою до пісенного конкурсу Євробачення-2017, увійшли комерційний директор Лариса Коваль, івент-менеджер Кирило Воронін та директор з питань безпеки Олег Западнюк.

Про це повідомляє "UA:Перший".

"У команді, що займається підготовкою до пісенного конкурсу Євробачення-2017, відбулися деякі зміни. До її складу увійшли комерційний директор Лариса Коваль, івент-менеджер Кирило Воронін та директор з питань безпеки Олег Западнюк. Їхні кандидатури вже погодженні з Європейською мовною спілкою. Ці фахівці мають значний досвід роботи на масштабних міжнародних проектах", - йдеться у повідомленні.

Так, комерційний директор Лариса Коваль працює у НТКУ (зараз НСТУ) з 2000-го року. Вона займалася організацією таких подій як: Євробачення-2005, Дитяче Євробачення 2009-го та 2013 року, Євро-2012 та національний відбір на Євробачення-2016.

Івент-менеджер Кирило Воронін має понад сім років досвіду роботи у сфері планування і організації подій, у тому числі щодо роботи з державними структурами. У його доробку є проведення Днів Європи в Україні і Молдові (9 міст) на замовлення Представництва Європейського Союзу в Україні, The European Village (Європейське село) та інші.

Директор з питань безпеки Олег Западнюк має 22-річний досвід роботи в правоохоронній системі. Займався організацією охорони безпеки під час проведення матчів футбольних турнірів Кубка УЄФА у 2009-2012 роках та на Євро-2012.

Як повідомляв Укрінформ, 13 лютого виконавчі продюсери Євробачення-2017 Вікторія Романова, Олександр Харебін та частина команди офіційно заявили, що залишають цей проект і припиняють роботу над підготовкою до проведення конкурсу.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман 14 лютого заявив, що підготовка до пісенного конкурсу Євробачення-2017 йде у плановому режимі, і Україна проведе конкурс на найвищому рівні. Зі свого боку, віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко запевнив, що всі необхідні рішення щодо підготовки до Євробачення-2017 уже ухвалені, й Україні вдасться провести пісенний конкурс найкраще в історії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-