Євробачення-2017

Євробачення-2017 "заселяється" на Twitter, FB та Instagram

Укрінформ
На сторінках найбільших соціальних мереж відтепер можна отримати офіційну інформацію про підготовку і проведення цьогорічного пісенного конкурсу Євробачення.

Про це повідомляється на сайті телеканалу UA:Перший.

"Українські спільноти Євробачення-2017 запустилися у найбільших соціальних мережах мовником-організатором цьогорічного пісенного конкурсу – Національною суспільною телерадіокомпанією України. Завдання цих сторінок – об’єднати активних українських фанів та оперативно надавати їм найцікавішу інформацію про пісенний конкурс", - зазначається в повідомленні.

Тож відтепер знайти цікаву офіційну інформацію про Євробачення-2017 можна на таких сторінках соцмереж:

FB: fb.com/eurovision2017kyiv 

VK: vk.com/eurovision2017kyiv 

Twitter: twitter.com/esc2017kyiv

Instagram: instagram.com/eurovision2017kyiv

Зараз на цих сторінках з'являтимуться переважно новини про хід підготовки травневих шоу та український національний відбір. А вже ближче до Єврошоу офіційні спільноти цьогорічного мовника-організатора поповнюватимуться інформацією про будівництво трибун та сцени в Міжнародному виставковому центрі, основні події з інших офіційних локацій, про спеціальних гостей шоу та з бекстейджу пісенного конкурсу.

Навесні на цих сторінках для українських фанів Євробачення запускатимуться різноманітні спецпроекти, у тому числі й інтерактивні, які дозволять більше дізнатися про історію конкурсу та стати його частиною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-