Кириленко запевняє, що кадрові зміни не вплинуть на якість проведення Євробачення

Кириленко запевняє, що кадрові зміни не вплинуть на якість проведення Євробачення

Укрінформ
Жодні кадрові зміни не позначаться на якості проведення Україною "Євробачення-2017". Підготовка до пісенного конкурсу здійснюється в плановому режимі.

У цьому запевнив віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко, якого цитує його прес-служба.

"У підготовці до пісенного конкурсу задіяно сотні українських та іноземних фахівців. Природньо, що протягом підготовки до такої масштабної події у команді НСТУ як суспільного мовника можуть відбуватися певні кадрові зміни. Однак жодні персональні рішення не вплинуть на якість проведення Україною пісенного конкурсу "Євробачення-2017": подію буде проведено якісно та у повній відповідності з високими стандартами Європейської мовної спілки та вимогами широкої глядацької аудиторії Євробачення", - так прокоментував Кириленко новину про те, що виконавчі продюсери "Євробачення-2017" Вікторія Романова, Олександр Харебін та частина команди офіційно заявили, що залишають цей проект і припиняють роботу над підготовкою конкурсу.

Віце-прем'єр також нагадав, що для проведення пісенного конкурсу уряд виділив 455 мільйонів гривень з державного бюджету, а місто Київ - 200 мільйонів гривень, ухвалено статут НСТУ, низку урядових постанов та інші необхідні рішення на всіх рівнях.

"Національна суспільна телерадіокомпанія України як мовник-організатор "Євробачення-2017" у тісній співпраці з Європейською мовною спілкою реалізовують спільний план дій щодо підготовки до пісенного конкурсу. Незважаючи на низку проблем, які були накопичені за попередній період, сьогодні знайдено ключові рішення, створено умови для ефективного виконання НСТУ всіх завдань в рамках підготовки до Євробачення-2017", - наголосив Кириленко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-