У Києві запровадили нові графіки стабілізаційних відключень – ДТЕК

У Києві запровадили нові графіки стабілізаційних відключень – ДТЕК

Укрінформ
Компанія ДТЕК Київські електромережі у п’ятницю, 9 грудня, запровадила оновлені графіки стабілізаційних відключень з урахуванням поточної ситуації в енергосистемі.

Як передає Укрінформ, про це ДТЕК Київські електромережі повідомляє у Фейсбуці.

«Оновлений графік складається з трьох категорій:

1. Світло є. Періоди, коли ми гарантуємо наявність світла. Це білий колір на графіку;

2. Світла немає. Періоди, коли відключення буде відбуватись гарантовано для того, аби збалансувати енергосистему. Сірий колір на графіку;

3. Можливі відключення. Періоди, коли відключення може застосовуватися, якщо дисбаланс в енергосистемі буде збільшуватися. В ці періоди рекомендуємо знижувати споживання електроенергії та не користуватися ліфтами. Світло-сірий колір на графіку», - ідеться в повідомленні.

Найближчі кілька днів графік буде працювати в тестовому режимі.

«У разі відсутності адреси в графіку або неспівпадіння реальної ситуації з графіком - просимо невідкладно повідомляти нам про це. Нам важливий зворотній зв'язок, щоб в стислі терміни зробити графіки максимально зручними для користувачів», - сказано в повідомленні.

У ДТЕК зазначили, що згодом оновлені графіки запрацюють в Одеській та Дніпропетровській областях.

Читайте також: Шмигаль доручив розробити пріоритети подачі електрики - житло підключатимуть у четверту чергу

Як повідомляв Укрінформ, ворожий ракетний обстріл 23 листопада призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також були уражені об‘єкти системи електропередачі.

Масовані атаки росії на українську енергосистему тривають із 10 жовтня. Через пошкодження об'єктів енергетики в Україні запроваджуються погодинні та екстрені відключення світла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-