Учасники спротиву зняли прапор рф з 33-метрової вежі у центрі Маріуполя

Учасники спротиву зняли прапор рф з 33-метрової вежі у центрі Маріуполя

Фото
Укрінформ
У центрі захопленого російськими військовими Маріуполя з водонапірної вежі висотою 33 м учасники спротиву зняли прапор рф.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідні фотографії.

«Маріупольский спротив натякнув на чергове не раптове зникнення російської ганчірки (прапор рф – ред.). Цього разу з символу Незламності та Нескореності Маріуполя - Маріупольскої вежі», - написав Андрющенко.

Він також зазначив, що Маріуполь знову прикрасили жовто-блакитними стрічками, «нагадали окупантам, що їхні фантазії про «русский мариуполь» лише хвора галюцинація».

«Маріуполь бореться. Незламний та Нескорений», - наголосив радник мера.

Стара водонапірна вежа — це наразі архітектурна пам'ятка Маріуполя. Розташована в Центральному районі на перетині Соборної вулиці та вулиці Савчука. Висота її 33 метри.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: На лівому березі Херсонщини підняли український прапор

Маріуполь загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Жителі міста чинять спротив «владі» – поширюють наліпки та листівки з українською символікою. А на День Незалежності, 24 серпня, був піднятий у тимчасово захопленому росіянами Маріуполі прапор України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-