Шмигаль занепокоєний відтермінуванням конкурсу на посаду директора НАБУ

Шмигаль занепокоєний відтермінуванням конкурсу на посаду директора НАБУ

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль занепокоєний відтермінуванням конкурсу на посаду керівника Національного антикорупційного бюро.

Про це він сказав на засіданні уряду у п’ятницю, передає кореспондент Укрінформу.

Глава уряду зауважив, що днями комісія з проведення конкурсу на посаду директора НАБУ прийняла рішення продовжити строк прийняття документів від осіб, які бажають узяти участь у доборі.

«Уряд занепокоєний таким відтермінуванням. Ми всі — влада, суспільство — розраховуємо, що конкурс буде завершено вчасно. Уряд забезпечив усі умови для проведення прозорого і чесного конкурсу. Тепер комісія має якнайшвидше завершити свою частину роботи. Сподіваюся, що уряду не доведеться більше порушувати це питання», - зазначив Шмигаль.

За його словами, для України критично необхідна допомога наших міжнародних партнерів. При цьому держава відповідально ставиться до своїх зобов’язань, тому глава уряду уважно стежить за ситуацією навколо конкурсу на посаду керівника НАБУ.

"Тож посилюємося за всіма критично важливими напрямками, аби дати гідну відсіч ворогу й наблизити нашу перемогу", - наголосив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Україна повністю готова до розслідування хабарництва у міжнародних ділових операціях – ОП

Як повідомлялося, попередньо документи на конкурс на зайняття посади директора Національного антикорупційного бюро планувалося приймати до 6 грудня. Конкурсна комісія 7 грудня продовжила термін прийняття документів на участь у конкурсі на посаду директора Національного антикорупційного бюро до 20 грудня 2022 року.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-