У Харкові помер постраждалий від вчорашнього російського обстрілу

У Харкові помер постраждалий від вчорашнього російського обстрілу

Фото
Укрінформ
У лікарні помер постраждалий унаслідок вечірнього удару росіян по Харківському району, чоловік перебував у тяжкому стані.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«На жаль, 40-річний пацієнт, якого госпіталізували до лікарні внаслідок вчорашніх ракетних ударів, помер. Чоловік був у важкому стані, отримав численні осколкові поранення», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, під ударом увечері 8 грудня опинилося передмістя Харкова.

«Вчора все місто чуло вибухи - росіяни обстріляли село Котляри. Слідчі вивчили два місця ураження - в житловий будинок та у подвір’я. Житловий будинок повністю зруйнований, пошкоджено 4 автомобілі. На місці вилучені уламки металу, попередньо - реактивного снаряду 9м528, РСЗВ «Смерч», - поінформував Болвінов.

Як повідомлялося, 8 грудня внаслідок російських ударів було госпіталізовано троє людей: 2 жінки 41 та 64 років у стані середньої тяжкості та чоловік 40 років у важкому стані, ще одному постраждалому надали допомогу на місці.

Читайте також: На Харківщині загарбники влучили у приватний будинок, є постраждалі

За даними обласної військової адміністрації, протягом минулої доби війська рф завдавали ракетних та артилерійських ударів по Куп‘янському, Харківському, Чугуївському та Ізюмському районах. У м. Куп'янськ внаслідок обстрілів росіян горіли складські приміщення продовольчого підприємства. У Безлюдівській громаді, що в Харківському районі, внаслідок ракетних ударів пошкоджені будинки, горіли господарчі споруди, автомобілі. У Пісочинській громаді ракетні удари пошкодили приватні домоволодіння, дахи будинків, господарчі споруди.

Фото: Сергій Болвінов / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-