Словаччина передала українським рятувальникам 119 бензинових генераторів

Словаччина передала українським рятувальникам 119 бензинових генераторів

Фото
Укрінформ
Українські рятувальники отримали від Міністерства внутрішніх справ Словацької Республіки завдяки Європейському механізму цивільного захисту 119 бензинових генераторів різної потужності.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба ДСНС України, передає Укрінформ.

“Це вже не перший гуманітарний вантаж, який надходить в Україну за сприяння UPCM Logistic Hub Slovakia, заснованого для допомоги нашій державі Євросоюзом та урядом Словацької Республіки. У такий спосіб міжнародні партнери допомагають подолати наслідки атак росіян на енергетичну інфраструктуру”, - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Японія надасть Україні партію генераторів всередині грудня

Уточнюється, що саме завдяки цим міністанціям рятувальники зможуть забезпечувати безперебійну подачу електроенергії у разі знеструмлення об’єктів критичної інфраструктури та ще ефективніше реагувати на виклики, які виникають в умовах сьогодення.

У відомстві подякували нашим міжнародним партнерам за підтримку.

Читайте також: Німеччина відправила до Одеси партію потужних генераторів

Як повідомлялося, заступниця міністра внутрішніх справ Мері Акопян заявила, що уряд Франції передав Міністерству внутрішніх справ України транш допомоги для наших рятувальників, у складі якого – 7 пожежних машин і 6 легкових спеціалізованих авто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-