Латвійці зможуть передати різдвяні подарунки українським дітям - у країні запустили акцію

Латвійці зможуть передати різдвяні подарунки українським дітям - у країні запустили акцію

Укрінформ
Латвійське благодійне товариство Tavi draugi та група підприємств Eco Baltia розпочинають акцію "Різдвяний експрес: Латвія-Україна", за допомогою якої можна буде привітати зі святом і підтримати дітей в українських дитбудинках.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Delfi.

Планується забезпечити подарунками 400 дітей із дитячих будинків України. Приймаються як пожертви також ковдри, подушки, теплий одяг і взуття. Повезе все це різдвяний експрес "Латвія-Україна".

15 грудня о 18:00 у Ризі у приміщенні Tavi draugi (на вулиці Вентспілс, 50) відбудеться захід на честь початку акції. На ньому буде сольний різдвяний виступ латвійської співачки українського походження Катріни Гупало. Усі охочі зможуть дізнатися про нинішню ситуацію та умови життя в Україні, про те, скільки дітей залишилися без дому і без батьків, як в умовах війни працюють українські дитбудинки і як їм можуть допомогти жителі Латвії.

Читайте також: Рига відправила до Києва 49 електрогенераторів та 100 теплових гармат

У заході братимуть участь голова товариства Tavi draugi Улвіс Новік та інші представники цього товариства, голова правління Eco Baltia Маріс Сімановічс, а також посол України в Латвії Олександр Міщенко.

Фото: Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-