Як викладати під час війни: в Україні запустили онлайн-курс для вчителів

Як викладати під час війни: в Україні запустили онлайн-курс для вчителів

Укрінформ
У співпраці зі студією онлайн-освіти EdEra, МОН та за підтримки дитячого фонду ЮНІСЕФ, ГС «Освіторія» для шкільних вчителів, директорів і адміністрації стартував безкоштовний онлайн-курс про безпечну освіту під час війни.

Про це повідомляє Міністерство освіти та науки, передає Укрінформ.

"10 змістовних відео допоможуть учителям швидко поглибити знання щодо евакуаційних заходів, безпеки укриття, дистанційного і змішаного навчання, а також опанувати техніки психологічної підтримки та ефективної комунікації в умовах кризи", - йдеться у повідомленні.

Курс включає вичерпну та експертну інформацію про: алгоритм дій під час повітряної тривоги; організацію простору в укритті; активності для дітей в укритті; ефективні методики змішаного та онлайн-навчання; психологічну допомогу дітям; інструменти для підтримки ментального здоров’я вчителів; мінну безпеку для дітей; здоровий спосіб життя в умовах війни; взаємодію вчителів з батьками.

Читайте також: На платформі «Всеукраїнська школа онлайн» розмістять ще понад тисячу відеоуроків

Реєстрація на курс за посиланням. Усі, хто успішно пройде навчання, отримають сертифікат із підвищення кваліфікації на 0,2 кредиту ЄКТС.

Як повідомляв Укрінформ, за підтримки організації «Save the Children» та в партнерстві з Міністерством освіти і науки України створено безкоштовний застосунок «Library for All» (Бібліотека для всіх), який допоможе дітям продовжувати навчання незалежно від місця перебування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-