Бювети та пункти обігріву: де можна отримати воду в Києві, якщо будуть перебої

Бювети та пункти обігріву: де можна отримати воду в Києві, якщо будуть перебої

Укрінформ
У разі перебоїв із водопостачанням у столиці бюветні комплекси підключать до генераторів. Також питну воду доставлятимуть у пункти обігріву за необхідності.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко в Телеграмі.

“У разі перебоїв з водопостачанням у столиці забезпечуватимуть систему резервних джерел отримання питної води. В першу чергу, це бюветні комплекси, більшість яких має можливість підключення до генераторів”, - зазначив Кличко.

За його словами, столиця придбала та залучила для цього генератори, до яких оперативно підключаються 105 бюветів комунального підприємства «Київводфонд» та ще шість бюветів «Київводоканалу» на лівому березі.

Крім того, зауважив він, питну воду та воду для інших потреб доставлятимуть в пункти обігріву за необхідності. Кличко наголосив, що місто відпрацювало з комунальними службами транспортування цистерн з водою.

“Також, нагадаю, у випадку повної відсутності енергопостачання, працюватимуть ті торгові мережі та магазини, що живляться від автономних джерел, тобто генераторів. У них можна буде придбати питну воду”, - повідомив міський голова.

Читайте також: Кличко: Якщо за -5° не буде опалення і води добу - доведеться зливати системи

Інформацію про розташування найближчого бювету і статус його підключення до електроенергії можна знайти на мапі бюветів.

Як повідомлялося, раніше Кличко заявляв, що у разі нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цього електропостачання, в столиці продовжуватимуть працювати окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-