Аптеки «Фармація» у Києві працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання

Аптеки «Фармація» у Києві працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання

Укрінформ
Аптеки «Фармація» забезпечені резервними джерелами живлення, тож працюватимуть у Києві в разі повної відсутності електропостачання.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Аптеки КП "Фармація" забезпечені резервними джерелами живлення і працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання. Працюватимуть і частина аптек приватних мереж. Інформацію будемо оперативно оновлювати", – написав Кличко.

Також він зазначив, що ветеринарну допомогу домашнім тваринам в умовах відсутності електропостачання надаватимуть комунальні ветлікарні. Лікувального-діагностичні послуги домашні улюбленці киян зможуть отримати у ветеринарних лікарнях, що входять до складу "Київської міської лікарні ветеринарної медицини".

Крім того, продовжить працювати Служба обліку та реєстрації тварин, що також входить до складу комунального підприємства.

Читайте також: Кличко: Якщо за -5° не буде опалення і води добу - доведеться зливати системи

Як повідомлялося, раніше Кличко заявляв, що у випадку нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цього електропостачання, в столиці продовжуватимуть працювати окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-