Командування рф приховує причини загибелі мобілізованих - перехоплення СБУ

Командування рф приховує причини загибелі мобілізованих - перехоплення СБУ

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України перехопила телефону розмову російського військового щодо приховування російським командуванням причин загибелі мобілізованих перед новою хвилею мобілізації.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

Так, у розмові жінка розповідає чоловікові, який воює на Донецькому напрямку, що мобілізовані повертаються додому у домовинах, і найбільше дивує родичів офіційна причина загибелі.

Відео: СБУ

«Уже толпы мобилизованных домой обратно приезжают. В цинке... Пишут, что самое интересное (про причину загибелі – ред.): «Уснул и не проснулся»… Не то, чтобы там где-то на учениях, либо где-то там в боевых действиях», – говорить жінка.

Російський загарбник вважає, що таким чином командування намагається мінімізувати суспільну паніку перед новою хвилею мобілізації, яку в росії планують провести в грудні.

Читайте також: Загарбники скаржаться на фейки у росЗМІ про втрати в Україні - перехоплення ГУР

Як повідомлялося, за даними пресслужби Генштабу ЗСУ, у першому кварталі 2023 року заплановано достроковий випуск курсантів з вищих військових навчальних закладів рф, а також тривають підготовчі заходи до проведення чергової хвилі мобілізації, запланованої на січень-лютий 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-